• VANDAAG VOOR 16:00 BESTELD = morgen in huis
  • GRATIS VERZENDING bij besteding vanaf €40
  • NIEUW Steve Sokken

Oorzaak zweetlucht.

Laat er één troost zijn: je bent niet de enige die op zoek is naar goede sokken tegen zweetvoeten. Sterker nog: het probleem komt ontzettend vaak voor. Zweet is van zichzelf redelijk reukloos. Het probleem is echter dat het vocht niet weg kan komen. De bacteriën op jouw huid vinden dit hartstikke prima. Zij zetten namelijk de stoffen - die van nature in zweet voorkomen - om in ureum, eiwit en melkzuur. Hierdoor ontstaat een onaangename geur: de geur van zweet. Een goede set sokken tegen zweetvoeten kan dit voorkomen.

De voordelen van Bamboe Sokken.

Duik maar eens in de kledingkast: de meeste kleding is gemaakt van katoen, Niet zo raar, want dit materiaal draagt koel en ventileert goed. Het heeft echter één nadeel: de afvoer van vocht is uitermate slecht. Zo ontstaan er vieze luchtjes. Om je tegen zweetvoeten te kunnen wapenen kun je bamboe sokken gaan dragen. Dit materiaal heeft dezelfde eigenschappen als katoen. Het grote verschil? Bamboe is sterk in het opnemen en afvoeren van vocht. Sokken van bamboe werken dus uitstekend tegen zweetvoeten.

De sokken van Bamboosa.

De sokken van Bamboosa zijn gemaakt van duurzaam bamboe. Dat is in de eerste plaats ontzettend comfortabel. Onze sokken tegen zweetlucht bevatten namelijk geen plastic elastiek en hebben geen teennaad. Hierdoor zullen ze niet snel gaan knellen. De sokken zijn daarnaast anti-transpirant. Dit houdt in dat ze in de zomer lekker koel en in de winter heerlijk warm aanvoelen. Tenslotte zijn ze erg luchtig, waardoor je nare luchtjes de baas blijft. Ben je naast sokken tegen zweetvoeten ook op zoek naar ondergoed? Bij Bamboosa verkopen wij ook comfortabele boxershorts. 
TERUG NAAR BOVEN