• Voor 21.00 besteld (werkdagen), morgen in huis | Gratis verzending vanaf €40,-
  • GRATIS VERZENDING op alle producten

Bamboe Sokken 
Dames


De keuze heb je snel gemaakt: jij gaat dames sokken van bamboe kopen. De stof kent namelijk een antibacteriële werking, zitten comfortabel en zijn ook nog eens duurzaam. Wat wil een vrouw nog meer? Gelukkig is de zoektocht naar een leverancier nu ten einde. Bij Bamboosa geniet je namelijk altijd van de beste service. Zo heb je jouw bamboe sokken voor dames morgen al in huis en doen wij niet moeilijk over retouren.

Antibacteriële werking

Het is nooit een feest geweest: het uittrekken van jouw schoenen. Iedere keer ben je er weer van bewust dat een penetrante zweetlucht zich door de ruimte verspreidt. Gelukkig is er een oplossing: onze bamboe sokken voor dames zijn namelijk het perfecte wapen tegen zweetvoeten. De vezels in deze stof neutraliseren 98,8% van alle geurende bacteriën. Dit komt doordat bamboe sokken voor dames - in tegenstelling tot de katoenen variant - zowel een vochtopnemende als -afvoerende werking hebben.


Naadloze bamboe sok voor dames

Comfort. Het is misschien wel een van de belangrijkste eisen die aan onze damessokken van bamboe wordt gesteld. Terecht, natuurlijk. Gelukkig kun je daar bij ons van op aan. De stof is zacht en dun. Er zit geen elastiek in de boord en de dubbele weving zorgt ervoor dat ze niet afzakken, maar ook niet knellen. Tot slot is onze bamboe sok voor dames volledig naadloos. Dat is wel zo prettig!

  • Anti-transpirant

  • Verkoeld in de zomer

  • Warm in de winter

Goed geregeld met Bamboosa

Dames sokken van bamboe kennen veel voordelen: ze werken tegen zweetvoeten, zijn naadloos en duurzaam. Daarnaast geniet je bij ons van de beste service. Plaats jij voor 23:59 een bestelling? Dan heb jij jouw dames bamboe sokken morgen al in huis! Bevallen ze toch niet? Dan doen wij niet moeilijk en nemen wij ze graag retour. Een ding is zeker: klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. Ook na de bestelling. Het is niet voor niets dat klanten ons scoren met een 9,4!


Direct bamboe sokken voor dames kopen?

Het hele internet heb je ervoor afgespeurd. Dames sokken tegen zweetvoeten, die ook nog eens naadloos en duurzaam zijn: bamboe biedt het antwoord. Voor goede kwaliteit bestel je natuurlijk bij Bamboosa. Heb je eerst een vraag waarop je antwoord wil? Neem gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 06 - 42 39 57 93. Je kunt ook een bericht bij ons achterlaten via het contactformulier. Liggen onze bamboe sokken voor dames morgen bij jou op de deurmat?
TERUG NAAR BOVEN